Gyermek közétkeztetés, közétkeztetés, étkeztetés, dietetika, gyermekétkeztetés.


Vállaljuk iskolák, óvodák, bölcsődék, rendezvények, táborok  teljes ellátását, reggeli -meleg  ebéd - uzsonna szállítással, hivatalos közétkeztetési engedéllyel ezen kívül diétás és gluténmentes étkeztetésre szóló külön engedéllyel.

Kiszállítási terület: Dunakeszi, Göd, Fót, Budapest IV., XIII., XIV., XV kerület

 

Bemutatkozás

Évek óta foglalkozunk minőségi, az egészséges táplálkozási irányelveknek megfelelő felnőtt étkeztetéssel.

Törekszünk folyamatosan a legjobb technológia alkalmazására, mert így őrizhető meg a minőség.

  A 2015 évi EMMI rendelet alapján és a NÉBIH által ellenőrzött étlappal, az étkeztetett korosztálynak megfelelő tápanyag tartalommal bíró, és jó ízű ételekkel kínálunk étkeztetési lehetőséget .

  Az általunk készített ételek nem mások, csak elkészítésüket módosítjuk úgy, hogy az egészséges táplálkozási igénynek megfeleljenek. Az ételkészítéshez használt alapanyag változatosak.  

Használunk graham-, zabpehely-, kukorica-lisztet és darát, kölest, árpagyöngyöt, barna rizst, vadrizst, csicseriborsót, durum lisztből készült tésztákat, sok zöldséget és gyümölcsöt. Édesítéshez  a cukor mellett fruktózt, barna cukrot, nyírfa cukrot.

Az új és korszerű konyhatechnológiai eljárások és a minőségi alapanyagok miatt ételeinkben a vitaminok és ásványi anyagok mennyisége gazdagabb.

Természetesen rendelkezünk a megfelelő Közétkeztetési engedélyekkel és a leendő közétkeztetési törvényben előírtak megvalósításához szakmai felkészültséggel.

  Igény szerint készítünk gluténmente és diétás menüket is. (természetesen  a diabeteses menünél az orvos által előírt,megfelelő szénhidrát mennyiséggel, a gluténmentes ételeket pedig külön konyhában)

 

Szolgáltatás és program bemutatása  

A K2 Fitness Kft családi vállalkozásként alakult 2008 márciusában.

Menzaprogram követőiként , mi is elkötelezettek vagyunk az egészséges táplálkozás és a közétkeztetés megújítása iránt, és aktívan részt kívánunk venni egy korszerű gyermekétkeztetés kialakításában.

Célunk az egészségesebb, korszerű táplálkozás kialakítása, a közétkeztetés megújítása, egy egészségesen táplálkozó, megfelelő étkezési kultúrával rendelkező felnövő generáció kinevelése.

 

Közösségi felelősség

Felelősséggel tartozunk azért, hogy a gyermekeknek olyan étkeztetést nyújtsunk, amely biztosítja az alapvető tápanyagokat a fiatal, fejlődő szervezet számára.

Cégünknek fontos a közösségek megerősítése – így több esetben valamely módon támogattuk az általunk ellátott intézmények rendezvényeit, és így szállított kedvezményesen ételt családi napokra, intézményi bálokra, húsvéti, karácsonyi összejövetelekre.

Az étlapokat, menüsorokat minden esetben szakember állítja össze – figyelembe véve a megrendelők és a fogyasztók igényeit, elvárásit, természetesen követve a szakhatósági kívánalmakat is. Tudunk biztosítani diétás ételeket amelyeket dietetikus ír elő, és a speciális előírásoknak megfelelő körülmények között készítünk el.

Minőségi garancia

Elkötelezettként a minőségi közétkeztetés mellett, folyamatosan bizonyítani szeretnénk.

A közétkeztetés ma első sorban a gyermekek megfelelő ellátását jelenti. Egészséges, tápanyagokban, vitaminokban és nyomelemekben gazdag menüket kínálnunk. Nem csak egészségesebb, de még megfizethető is az étel nálunk, jobb mint egy cukros üdítő és a zsíros, sós rágcsálni való.

o        Hiszünk abban, hogy a közétkeztetésben is lehet minőséget adni.

o        Csak első osztályú alapanyagot használunk.

o        Egészségesen főzünk: tápanyagokban, vitaminokban és nyomelemekben gazdag menüket kínálunk.

o        90%-ban durum lisztből készült tésztát használunk (sajnos nem minden kapható ilyen termékként)

o        Menüsorainkat szakember állítja össze, az szakmai irányelveket és az ellátottak igényeit figyelembe véve.

o        Igény esetén speciális, diétás étrendet is biztosítunk.

o        A HACCP elismert és kötelező minőség biztosítási rendszert alkalmazva dolgozunk.  Mindez látható és ellenőrizhető, garanciát jelent a minőség folyamatos biztosítására.

o        A cégünk folyamatosan figyelmet fordít munkatársai képzésére, a legkorszerűbb technológiák alkalmazására, a minőség fenntartására.

 

Bővebb információ, étlap igénylés: 06 70 433 20 97

 
Keresztesné Somogyi Krisztina

Élelmezésvezető - Dietetikus a MDOSZ és az ÉLOSZ tagja 

 

E-mail: k2fitnesskft @ gmail.com

Az étkeztetéssel párhuzamosan elérhető szolgáltatásaink:

  • Dietetikai, táplálkozási, fogyókúrás tanácsadás.
  • Mozgásterápiás tanácsadás, személyi edzés.
  • Diabeteses és emésztőszervi betegek diétája, szív és érrendszeri betegek diétájának megtervezése egyedi igények szerint.

 


k2fitness.hu - elérhetőség: 06-27-341-091